Skrevet 10.06.2012 kl.11:32. Ligger i kategorien venner

0


Hei!

I går fikk jeg besøk av Martine. Først dro vi og handlet mat, siden vi skulle være hjemme alene! Etter det skulle vi møte to gutter på butikken, fra Martine sin klassen. De var ganske søte og snille, men ikke helt min type da. Men han ene var tydeligvis Martine sin type, siden de ble sammen! Når de hadde dratt lagde vi Lasagne, som endte opp helt rennende og svidd! Etter det Skypet vi litt med guttene, før vi etter hvert la oss. Nå har vi akuratt spist frokost, også skal vi kansje spille bowling med guttene.

 

Snakkes!

 

Klemz Karo

Skrevet 07.06.2012 kl.20:59. Ligger i kategorien venner

0


Hei!

 I dag har det vært skikkelig fint vær og utrolig varmt, så nå har jeg akuratt kommet hjem etter å ha vært med Helene og Celine. Det startet med at vi hoppet litt strikk og hørte på musikk ( har fått helt dilla på Die in your arms av JB). Siden det var 50% salg på Bik Bok, kjøpte jeg en marine blå topp med hvite striper og en glidelås bak til bare 100 kr. Etter det dro jeg hjem å gjorde Naturfag leksen, som var utrolig enkel. Nå har jeg vært på Grillfest med Celine. Det var mye mer smaksprøver i fjor, men maten var jo helt grei. Dt ble litt kjedelig, så vi ringte pappa og spurte om han kunne komme, men så kjørte storesøsteren min, så vi endte opp med å prate i 20 min. I morgen skal jeg spise lunsj med Celine og Katja, så det blir mer blogging da.

 

Snakkes!

 

Klemz KaroJeg er en jente på 11 år og kommer fra Bærum. På hverdagen spiller jeg tennis, henger med venner eller er med familien min. Jeg er tante til en 2 år gammel gutt som betyr alt for meg og han er verdens beste venn<3 Det var litt om meg!.blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits