Skrevet 02.06.2012 kl.18:21. Ligger i kategorien Lørdag

0


Hei!

I dag har jeg vært på Grønland i Oslo med mamma. Jeg ble litt redd siden jeg og mamma var de eneste hvite der! Vanligvis er det jo vi som ser rart på utlendingene, men på Grønland var det de som så rart på oss.

Det var ganske mange stoff butikker, med noen ganske fine stoff og kjoler. I den ene stoff butikken fikk jeg utrolig lyst til å kjøpe en kjole, men de hadde selvfølgelig ikke størelsen min.

 Jeg fant også noen litt fine tattoveringer og noe mønster man skal ha på fingrene, men igjen bestemte jeg meg for ikke å kjøpe det.

 Etter vi hadde vært på Grønland dro vi til en tapas resturang som heter Opra Passasjen. Der spiste jeg Chorizo pølse, noe kjøtt og poteter dyppet i aioli. Det var utrolig godt og de som jobbet der var veldig hyggelige og brydde seg om  kundene, som ikke så mange andre folk gjør.

Nå har jeg akuratt kommet hjem, også skal Theo overnatte. Ha fortsatt en fin Lørdag!

 

Snakkes!

 

Klemz KaroJeg er en jente på 11 år og kommer fra Bærum. På hverdagen spiller jeg tennis, henger med venner eller er med familien min. Jeg er tante til en 2 år gammel gutt som betyr alt for meg og han er verdens beste venn<3 Det var litt om meg!.blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits