Skrevet 04.07.2012 kl.21:59. Ligger i kategorien Hytta

0


Hei!

De siste dagene har jeg vært med madde på hytten min. Vi har lekt veldig mye nede i fjellet også har vi rodd oss noen turer:) Når jeg skulle fiske, kom mamma ned, og så fulgte jeg ikke med, så greier jeg å slippe fiskestangen sånt at kroken fester seg inni huden min! Jeg ble jo helt hysterisk og mamma satt og lo fordi jeg ble så hysterisk! Men heldigvis fikk jeg en liten torsk, som vi slapp ut i vannet igjen. Vi var en liten tur inn i byen for å spise og for å shoppe. Jeg har fått to bukser av mamma også har jeg kjøpt en genser selv:) I morgen reiser jeg til Celine, så det blir nok ikke noe blogging før på mandag, og da skal jeg prøve å være tilbake for fullt!

Bilder fra den koselig hytteturen:


Vi hadde noen utrolig søte hunder på besøk, men den ene var veldig stor!
Å blåse såpebobler er alltids gøy:)

Når jeg først er i gang, kan jeg like gjerne legge til noe Rihanna bilder:)


Jeg syns Rihanna er en utrolig vakker jente med en utrolig sterk stemme.

 

Hva syns dere?

 

Snakkes:)

 

Klemz Karo

Skrevet 23.06.2012 kl.14:02. Ligger i kategorien Hytta

0


Hei!

Nå har jeg akuratt vært ute å plukket årets første jordebær. De smakte kjempe godt, å jeg gleder meg til resten blir røde, så kan jeg gumle i meg de og. I går dro vi til hytta kl.19:30 og kom ned kl.23:00. Jeg sov en halv time i bilen, også la jeg meg med en gang jeg kom ned. Gjett hvor lenge jeg har sovet? Jeg har sovet i tretten og en halv time! Verdensrekord spør du meg!

Her er noen bilder:


Nam nam!

Snakkes!

 

Klemz Karo

Skrevet 17.06.2012 kl.20:21. Ligger i kategorien Hytta

1


Hei!

I helgen har jeg vært på hytta med mamma og pappa! På lørdag dro vi til en hageskole, hvor man får kjøpt blomster. Det er utrolig fint der, og de som jobber der er alltid i godt humør. Når vi kom hjem spiste vi middag. Mamma hadde lagd laks og potetmos, det var kjempe godt. I dag har vi bare vært ute og vannet blomstene. Her er noen bilder: 

 

Hva har dere gjort i helgen?

Tusen takk Katja, For at du har blogget!

 

Klemz Karo
Jeg er en jente på 11 år og kommer fra Bærum. På hverdagen spiller jeg tennis, henger med venner eller er med familien min. Jeg er tante til en 2 år gammel gutt som betyr alt for meg og han er verdens beste venn<3 Det var litt om meg!.blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits