Skrevet 22.06.2012 kl.11:57. Ligger i kategorien Bursdag

0


Hei!

I går feiret jeg bursdagen min med familien min! Jeg har gluten allergi, men siden jeg er blitt litt bedre, lagde mamma jordebærkake. Den er kjempe god. Jeg fikk to bøker, viskelær, to sko, penger, en ring og shopping tur med Tine, hvor jeg kan kjøpe noe til 400kr.

 

Snakkes!

klemz Karo

Skrevet 20.06.2012 kl.16:09. Ligger i kategorien Bursdag

1


Hei!

I går hadde jeg Karaoke bursdag! Det var kjempe gøy, først åpnet vi gaver, så bestilte vi pizza fra Dolly Dimples. Etter det sang vi karaoke på Sing Star! Laget til Madeleine vant. Vi spiste kaker og en slag cupcakes til dessert. Etter det igjen dro vi ned til skolen og lekte: Gi et lite vink! Jeg fikk masse fine gaver.

Her er en video:

video:capture20120619

Likte dere gavene jeg fikk? Det gjorde jeg!

 

Snakkes!

klemz Karo


 

Skrevet 12.06.2012 kl.14:12. Ligger i kategorien Bursdag

2


Hei!

I går var jeg i bursdagen tin Amanda som var et hageparty. Det var utrolig gøy! Jeg og Henrik skulle prøve å drikke oss dritings på brus! Vi drakk ca.15 glass, men det var heldigvis ikke vanlig glass, de vi fikk var litt mindre. Vi hadde også en quiz, hvor mitt lag kom på 3.plass! Jippi! I dag flytter Martine inn i nabohuset, så det blir gøy.

Her er noe bilder som er tatt av Madeleine:

Mesteparten av tiden gikk vel til å turne!

Sorry for litt lite bilder, men madde har kopisperre, så bildene er tatt fra Amanda, men fremdeles madde sine!

http://evyday.blogg.no/

http://sweetiiamanda.blogg.no/

 

Snakkes!

 

Klemz Karo

 

Skrevet 06.06.2012 kl.20:46. Ligger i kategorien Bursdag

1


Hei!

I dag har min vakre søster bursdag! Hun fikk armbånd, neglakk, Lexington hettegenser og en kokos body butter. Hun fikk sikkert litt mer fra resten av familien, men det var det hun fikk av meg, mamma, pappa og faren hennes. Tine er verdens beste storesøster! Hun er snill, omtenksom, morsom og utrolig pen! Hun er på en måte som en ekstra mor for meg. Gratulerer igjen med 28 års dagen!

 

Her er et bilde av hun:


  Snakkes!

 

klemz KaroJeg er en jente på 11 år og kommer fra Bærum. På hverdagen spiller jeg tennis, henger med venner eller er med familien min. Jeg er tante til en 2 år gammel gutt som betyr alt for meg og han er verdens beste venn<3 Det var litt om meg!.blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits